Luuk De Jong Barcelona

30-year-old Dutch forward Luuk de Jong has reportedly been offered to Barcelona who will only be able to sign him on loan this summer. De Jong wordt nu ook besproken bij Barcelona zo wordt beweerd.


People Photos Psv Eindhoven Sc Heerenveen Eindhoven

According to a report by Spanish publication SPORT.

Luuk de jong barcelona. Barcelona have signed Sevilla striker Luuk de Jong on loan for the rest of the season as a replacement for Antoine Griezmann who has returned to Atletico Madrid on transfer deadline day. De Nederlander is begonnen aan zijn derde seizoen bij Sevilla maar lijkt niet voor te komen in de plannen van trainer Julen Lopetegui. Er wordt door sommige mensen zelfs gesproken over wanbeleid in de afgelopen tien jaar bij de.

According to Fabrizio Romano Barcelona are in advanced negotiations to sign Luuk. Barcelona are eyeing a late move for Sevilla striker Luuk de Jong with talks progressing well between all parties. De spits van Sevilla en het Nederlands elftal is in Zuid-Spanje op een dood spoor beland en lijkt te mogen vertrekken.

De Jong wordt nu ook besproken bij Barcelona zo wordt beweerd. Luuk de Jong wordt mogelijk de nieuwe spits van FC Barcelona. Barcelona huurt de Nederlander voor de rest van het seizoen van Sevilla.

Koeman kent zijn landgenoot van zijn tijd bij het Nederlands elftal maar twijfelt of De Jong de speler is die hij nodig heeft. Luuk de Jong is recentelijk aangeboden bij Barcelona zo weet Sport te melden. In a deal no one saw coming true on the deadline day of the window Barcelona have announced the signing of Luuk de Jong from Sevilla.

The Dutchman signs on a season-long loan with a free purchase option which will mean he can sign with the club on a free transfer. De transfer van Luuk de Jong naar Barcelona maakt nogal wat los op met name de sociale media. Sevilla zou Luuk de Jong aangeboden hebben bij FC Barcelona.

De Catalanen zijn in de slotfase van de transfermarkt op zoek naar een koopje en SPORT heeft begrepen dat De Jong is aangeboden. In de vroege ochtend van 1 september werden we wakker met nieuws over Luuk de Jong. Voetballer Luuk de Jong komt het huidige seizoen op huurbasis uit voor FC Barcelona.

ÚLTIMA HORA LuukdeJong9. Nieuwe spits FC Barcelona. De dertigjarige spits mag vertrekken bij Sevilla dat afgelopen.

FC Barcelona heeft de komst van aanvaller en PSV-icoon Luuk de Jong bevestigd. De dertigjarige spits mag vertrekken bij Sevilla dat afgelopen week zestien miljoen euro neertelde om met Rafa Mir een nieuwe aanvaller binnen te halen. Luuk de Jong maakt FC Barcelona compleet.

De Catalaanse krant SPORT meldt namelijk dat Sevilla Luuk de Jong bij Barcelona en Koeman heeft aangeboden. Sevilla trok daarnaast Rafa Mir aan als extra aanvaller. Barcelona to hold talks with Fiorentina over Miralem Pjanic.

De Catalanen zijn in de slotfase van de transfermarkt op zoek naar een koopje en SPORT heeft begrepen dat De Jong is aangeboden. Luuk de Jong is recentelijk aangeboden bij Barcelona zo weet Sport te melden. Barcelona are progressing in negotiations to sign Luuk de Jong from Sevilla.

According to Sport Sevilla has offered the Catalan side the opportunity to sign their striker Luuk de Jong. Ronald Koeman hoopt nog een extra aanvaller aan de selectie toe te voegen. Niemand minder dan Luuk de Jong is de nieuwe spits van FC Barcelona.

De 31-jarige spits verlaat Sevilla en verkast voor de rest van het seizoen naar Barcelona. Barcelona manager accredits the main psychological factor for their result. The delicate areas where Koeman should focus this season.

De club van trainer Ronald Koeman meldde in de nacht van dinsdag op. Een opmerkelijk gerucht uit Spanje. Koeman kent zijn landgenoot van zijn tijd bij het Nederlands elftal maar twijfelt of De Jong de speler is die hij nodig heeft.

Volgens het medium SPORT is Luuk de Jong aangeboden bij FC Barcelona. De Spanjaard heeft een contract voor zes seizoenen getekend in het. Het is niet bekend of Sevilla de Jong aan Barcelona wenst te verkopen of dat er een huurtransfer is voorgesteld.

Daarna heeft Barça de mogelijkheid om hem definitief over te nemen. Talks now advanced to sign Dutch striker - personal terms agreed and club close to reach an agreement. Een transfer die niemand een maand geleden had kunnen voorspellen is in de nacht van dinsdag op woensdag werkelijkheid gewonnen.

De Spaanse club kwam op de slotdag van de transferperiode tot een overeenkomst met Sevilla.


Psv 1 2 Barcelona Spanish Giants Secure Top Spot In Group B Football Giants Barcelona


Luuk De Jong Extends Psv Eindhoven Contract Until 2020 Psv Eindhoven Eindhoven Sports Jersey


Luuk De Jong Photostream Psv Eindhoven Uefa Champions League Champions League


Frenkie De Jong A Name For The Future World S Best Frenkie De Jong Stock Pictures Photos And Fren Barcelona Sports Cristiano Ronaldo Team Barcelona Players


Pin On Current Squad


Pin On Soccer


Pin On Barcelona


Pin On Fc Barcelona


Luuk De Jong Europa League Manchester United Sevilla


Full Time Barcelona 1 1 Sevilla 08 0 1 Luuk De Jong 10 1 1 Philippe Coutinho Sevilla Soccer Field Barcelona Sevilla


Pin On Fc Barcelona


Pin On Barca


De Jong Sends Sevilla To Europa League Final Sevilla Manchester United Manchester


Psv No 9 Luuk De Jong Stung Spurs With A Late Leveler To Leave The Londoners With Just One Point From Three Matches Tottenham Red Card Football


Pin On Barcelona Blaugrana


Lionel Messi Photostream Lionel Messi Messi Uefa Champions League


Pin On Barca


Pin On Philiphe Coutinho


Luuk De Jong Photostream Psv Eindhoven Mes Que Un Club Uefa Champions League

Subscribe to receive free email updates: